مشاوره حقوقی رایگان - خدمات به خانواده ایثارگر سهمیه5 درصدی که ایثارگر فوت شده باشد..

سلام   وقت بخیر

موضوع :

   " صدور کارت ایثار برای خانواده ایثارگر متوفی "
و
     خدمات در نظر گرفته شده  برای‌
   خانواده‌ ایثارگران   با  سهمیه 5 درصدی  ،
  که  شخص  ایثارگر   "درقید حیات نبود باشد"

چه    خدماتی را شامل   می‌شوند ؟
و      برخورداریی از آن  چگونه میسر می‌گردد ؟
  و          آیا  تا به الان ، خدماتی هم ارائه شده است ؟
   و            آیا خانواده یی  که  تازه جهت صدور کارت
                   اقدام  می‌کنند ، می‌توانند از    خدماتی که
                       طی سال‌های گذشته ارائه‌ شده است . و
                              آنها  دریافت نکرده اند را مطالبه کنند؟

   پدری  که  سابقه 6ماه‌ حضور به صورت  داوطلبانه
          در جبهه   حق علیه   باطل را  داشته  است .
             ولی  در سال 94  فوت  کرده باشد

در چنین‌شرایطی که :
ایثارگر مشمول دریافت سهمیه(درقید حیات نباشد)

_  آیا خانواده ایثارگر  می‌توانند ؛ جهت  "صدور کارت"
    و  "دریافت کارت ایثار "  اقدام کنند ؟

  در قانون  ایثارگران   _  در مورد  "صدور کارت ایثارگری "        برای خانواده ایثارگر   چه گفته شده  است  ؟

_  آیا  سازمان پ مربوطه را   " مؤظف "  به  صدور کارت        برای   خانواده   ایثارگران  کرده   است ؟  یا  خیر  ...

_آیا
      خدماتی که  برای《خانواده‌ ایثارگر》باسهمیه 5درصد ،          درنظر گرفته شده است ___   برای خانواده‌هایی که                  "شخص ایثارگر    در قید حیات باشد
                   و     **یا**    فوت شده باشد"
                         خدماتشان فرق دارند ؟

خواهشمندم درصورت امکان بیشتر  راهنمایی بفرمایید ،
زیرا  با    مطالب و  تشکل ها  و قوانین  سازمان جهاد ایثارگران    ، آشنایی  ندارم .
   ممنون و متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است