مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص کسر مالیات و بیمه خانواده ایثارگر

ضمن عرض سلام و عرض ادب
اینجانب دارای 3 برادر می باشم که دو نفر از این برادرانم در جنگ جانباز 10 درصد و 5 درصد شده اند که عضو بنیاد نیز هستن و برادر سومم هم 60 ماه سابقه جبهه دارد ایا من می توانم از مزایای خانواده ایثارگر استفاده کنم و حداقل کسورات قانونی شامل مالیات و بیمه فیش حقوقی ام که کارمند دولت هستم را کسر نکنند ؟
و سوال بعدی اینکه ایا من خانواده ایثارگر هستم یا خیر ؟

پاسخ ها :

خانواده ایثارگران مزایای خانواده ایثارگران