مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه سفته

سلام.من 14 میلیون تومان سفته از تاریخ اسفند 99 دارم تا الان که 14 اردیبهشت 1401 هست.نتوانستم پولم دریافت کنم.البته تاالان سفته رابرای وصول اجرا نزاشتم. تاریخ پرداخت وجه به ایشان از اسفند 99 بوده و تاریخی برای پرداخت مشخص نشده .به خاطر امروز فردا کردن وقت گرفتن از من.ولی دیگه نمیتونم به ایشان وقت بدم. ایا میتواتم تاخیر تادیه بگیرم .چون واقعا با 14 میلیون دیگه کاری نمیشه کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام اگر روی سفته تاریخ پراخت سال 99 باشد و شما سفته را واخواست نکرده باشید سفته از درجه اعتبار ساقط و شما فقط می تونید دادخواست مطالبه وجه دهید اگر تاریخ پرداخت رو سفته تعیین نشده می تونید الان واخواست کنید و مطالبه وجه سفته نمایید. و در هر صورت خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می شود نه از سال 99

یک وکیل :

با سلام
بله خیارت تاخیر قابل مطالبه و وصول است.