مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر منقول کامیون شراکتی

اینجانب درسال 1397به همراه دامادمان کامیون بنز باری رابه قیمت150میلیون خریداری کردیم که مبلغ 30میلیون کسر پول داشتیم در این خصوص بنده اقساط یک دانگ که ماهانه 2500هزارتومان بود عهده دار شدم وایشان نیز مبلغ 500هزارتومان که سرجمع 3000000سه میلیون اقساط به نمایشگاه دار پرداخت نماییم بنده نیز بعنوان راننده کار میکردم وماهانه اقساط را نقدابه دامادمان میدادم تا خودش پرداخت کند وشاهد نیز دارم دو مرتبه نیز ایشانامضا کرد که اقساط یک دانگ را دریافت کرده است و از محل در امد یک دانگ بنده نیز تاکنون مبلغی بیشتر از اقساط دانگ بنده دریافتکرده چراکه تمامی درآمد خالصکامیون به حسابش واریز میکردم در آخر بدون اجازه بنده به بهانه اینکه کامیون را بابتتعویض واشر سر سیلندر به تعمیرگاه ببریم شبانه کامیون را به فردی دلالسپرده وفروخته است وهرگز حاضر نشده بابتده روبرو شود وگفته است مال خودم بوده سند بنام خودم بوده وچک اقساط خودم دا دم ونهایتاکامیون را حدودا 400میلیون زیر قیمت بازار به فروش رسانده اکنون شکایتش کردم وکیل گرفته وحاضر به مواجه حضوری نمیشود بنده هم شاهد دارم هم از ایشان امضا دارم که قسط دریافت کرده آیا نیاز است کار دیگری انجام بدهم تاکنون که وکیل ایشان اجازه مواجه به متشاکی با بنده که شاکی هستم نداده ودر دادگاه حاضر نشده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید