مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مستثنیات دین و ملکی که پدرم خریده ومباعنهمهای به بنده داده و پنهانی 2دانگ به نام همسر سابقم زد

آیا ملکی که سند نخورده ومتعلق به پدرم بوده و همسر سابقم با گول زرت بنده وتهدید میتواند که دو دانگ به نامش سوری زدم تمام سشدنگ را تصرف و غیابی طلاق گرفته وشوهر کرده صیقه ای و تمام مدارک اعسار و تمکین بنده را به سرقت وتمامی خانه ووسایلش را برده و بنده ودو فرزندم که پسر 14 و8 ساله و بنده پدر را آواره کرده وصمنا ماشین بنده را بابت 550 سکه بابت مهریه گرفته و مگر یک ماشین و یک خانه و لوازم اولیه خانه جزو مستثنیات دین نمیباشد و تمام حکمها را غیابی گرفته آیا میشود برگرداند حکم را تورا خدا کمکم کنید و بنده و فرزندانم را نجات رهید چون بنده هزینه وکیل گرفتن هم ندارم وبیمارشده ام اگر قبول کنید بعداز برگشت ملک میتوانم هزینه ها را پرداخت کنم ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام خدمت گروه وکلا آیا وکیلی هست که پرونده بنده را قبول کند و بنده هیچ پولی ندارم که اول بپردازم ولی بعد از برگرداندن خانه وماشین و لوازم منزلم که همسر سابقم برده و بدون اینکه حکم طلاق غیابی که گرفته به بنده اطلاع رسانی شود شوهر کرده بصورت صبغه ای و ملک را اولا پدرم خریده حوله کرده ولی بصورت اقساطی پولش را قرار بود بدم نتوانستم ولی پدر بصورت مبایع نامهای داده وهنوز بعداز 9 سال سند نخورده و همسر سابقم با کلک وتهدید دو دانگ بصورت سوری آرمن گرفت ولی مهریشو که 550 سکه بود به اجرا واجرتالمثل و نفقه را به اجرا گزاشت و بنده ودو فرزندم را آواره کرد حال غیر از آن مگر یک خانه و یک ماشین ووسایل اولیه منزل را که تمامش رابنده خریده بودم همه را با کلک برده حال ویا وکیلی هست کار بنده را انجام و بنده وفرزندانم دا نجات دهد وبعداز اتمام کار از بنده پول دریافت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است