مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام وقت بخیر, یه سوال خیلی ضروری داشتم خواهشا مندم جوابمو زودتر بدین. من بعد محکومیت خانمم به الزام به تمکین وقتی تامین خواسته داده بود و اومد جهازو ببره خواستیم توافقی تموم کنیم و همون مامورها یه صورتجلسه نوشتن که در قبال مهریه یه خانه مسکن مهر که به اسممه به اسم خانمم بزنم و توافق کردیم و بین چند شاهد امضا شد ولی بعد چندساعت خانمم یه پیام خیلی تکان دهنده ای به من داد و من از این کار پشیمونم میخوام بدونم ایا من الان توافق نکنم چیزی میشه؟ یا امکانش هست خانه ام جزو مستثنیات حساب نشه؟ اصلا اگه نرم واسه توافق چه بلایی ممکنه سرم بیاد؟ خواهشمندم زود جوابمو بدین

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من که الان تمکین به نفع من رای داده شده میتونه اون برگه توافق که تاریخش چندروز بعدرای هست رو ببره علیه من تجدیدنظر تمکین استفاده کنه؟

پرسشگر :

سلام ممنون میشم پاسخ منو بدین

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام منزل مسکونی در صورتی جزو مستثنیات دین حساب میشه که اولا تنها منزلی باشه که دارید و ثانیا در اون منزل سکونت داشته باشید.