مشاوره حقوقی رایگان - سلام جعل

آیا طرح دعوی جعل نسبت به اسنادی که مربوط به مستثنیات دین میباشد و دادگاه آن معامله را نپذیرفته و بعنوان مستثنیات اعلام نموده در دادگاه کیفری میتوان اثر قانونی بخشید؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جعل جرم است و قابل مجازات

پرسشگر :

بله جعل جرم است به شرطی که ثابت شود وسه عنصر جعل محقق در جعل گردد سوال اینست زمانی که دادگاه اسناد معامله را قبول ندارد در مورد ملکیت ملکی که بعدا مستثنیات میشود ایا میتوان ادعا کرد که اسناد جعلی است وطرف مقابل که طلبکار است چنین ادعایی بنماید پس عنصر ضرر به طلبکار در جعل که وجود ندارد!!! ؟؟؟

پرسشگر :

باعرض سلام متاسفانه کسی در مورد سوال بنده جوابی ارایه نداده که جایی که بحث جعل در مورد معامله ای که مورد قبول دادگاه نبود میتوان نسبت جعل داد وباتوجه به این موضوع که ملک مورد نظر مستثنیات اعلام میگردد

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

در خصوص مستثنیات دین جعل معنا ندارد چون ماده 524تصریح کرده و مواد مربوطه شرح ان امده اما در خصوص فرار از دین بله کیفری است

پرسشگر :

با عرض سلام فرار از دین زمانی مطرح میگردد که شاکی طلب دین نماید وسپس متهم معامله ای را انجام دهد برای نپرداختن دین اگر معامله قبل از طلب باشد ودرخواست دین بعد از دوسال از تاریخ معامله ایا باز هم فرار از دین محسوب میشود؟؟!

پرسشگر :

سلام در خصوص معامله ای که طرف شاکی در خواست دین خود راکه مهریه میباشد مطرح نموده که به صورت 1/4حقوق دریافت نماید ایا معامله ای که بعدا زوج انجام دهد معامله به قصد از فرار دین محسوب میگردد با توجه اقرار نامه زوجه که دین خود را مطرح نموده به این طریق باشد ؟

پرسشگر :

سلام متاسفانه کسی جواب سوال بنده رو نداد!!!

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

دوست عزیز بله میتونید نسبت به هر سندی ادعای جعل کنید و حتی اگر رای دادگاه حقوقی قطعی باشه بازم اگه جعلیت ندارکش تو دادگاه کیفری ثابت بشه میشه رای کیفری رو به عنوان مستند جدید ار ائه بدید