مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین به علت کشف حجاب

ببخشید من قبلا پیامکی دریافت کرده بودم مبنی بر اینکه در خودروی شما کشف حجاب صورت گرفته و در صورت تکرار پیگیری انتظامی و قضایی خواهد داشت .
امروز من دوباره پیامکی دریافت کردم با متن زیر :
مالک محترم خودروي شماره .... پيرو ارسال پيامک قبلي پليس بدليل بي توجهي به اخطارهاي پليس مبني بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و يا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در ليست توقيف قرار گرفته است. جهت پيگيري و تعيين تکليف با در دست داشتن مدرک هويتي و مالکيتي به نزديکترين مرکز پليس امنيت اخلاقي محل زندگي خود مراجعه نماييد.
الان میخواستم بدونم من اگر مراجعه کنم خودرو توقیف میشه؟ یا میشه با دادن تعهد حلش کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توقیف می شود پس از طی مراحل قانونی و اخذ تعهد رفع توقیف می گردد