مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه مورد قبول برای شرب خمر

با سلام
حدود 10روز پیش منو نامحسوس گرفت و تست الکل 0/07شد و معرفی به دادسرا زدن الان قرار25میلیونی صادر شده
دفتر دار دادیار گفت فیش حقوقی قبول نمیکنه
میخواستم بدونم ایا قانونی هست قبول نکردن فیش حقوقی کارمند رسمی رو؟؟؟
و اینکه اگر سند خوده ماشین بعنوان وثیغه گذاشته شه چقد طول میکشه تا وثیقه رو ازاد کنیم و اینکه در مدت زمانی که سند بعنوان وثیقه گرو هست خودرو باید توقیف باشد؟؟؟

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

سلام. بله در اختیار قاضی هست یا 25 وجه نقد یا سند بزارید. معمولا 6 ماه بدوی طول میکشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با نظر قاضی است سند یا وجه نقد ارائه دهید