مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام پلیس راهنمایی و رانندگی من را بخاطر چراغ ماشین نگه داشت و بعد از من تست الکل گرفت و مثبت شد و من انکار کردم و بعد ماشینم را برد پارکینگ و خودم را کلانتری تحویل داد، مامور کلانتری من را پزشک قانونی برد و تست الکل پزشک قانونیم منفی شد، دیروز به دادسرا رفتم و اجازه صحبت با قاضی رو به من ندادن و به من گفتن مجرمی و باید 25 میلیون وثیقه بدی واریز کن بعد بیا، با توجه به منفی بودن تستم و انکار من چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام شرب خمر منفی شدن تست الکل انکار شرب خمر اتهام شرب خمر وثیقه شرب خمر توقیف خودرو به دلیل شرب خمر رفع توقیف خودرو به دلیل شرب خمر شرب خمر مشروبات الکلی خودرو