مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام خسته نباشید بنده را حدودا 5ماه پیش گرفتن گواهینامه من را تا 6ماه توقیف کردن و ماشین 21 روز تو کلانتری پرونده تشکیل دادن رفتم دادسرا ارشاد پیش دادیار اونجا گفتم نخوردم و بعدش 25 میلیون از من وثیقه گرفتن. فرستاد کلاس فرصت و الان 5ماه و 20 روزه هیچ خبری نشده چیکار باید کنم من به اون پول نیاز دارم

پاسخ ها :

وثیقه شرب خمر آزادی وثیقه شرب خمر در رانندگی شرب خمر وثیقه مشروبات الکلی