مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات حقوقی کارگر و کارفرما

یکی از کارگران ما یک ماهو چند روز برای ما کار کرد و بعد بدلیل نامشخصی ادامه همکاری نداد و درخواست افزایش حقوق کرد و با توجه به شرایط کار ما تصفیه حساب او را آماده کرده و حقوق چند روز باقی مانده را به او اعلام کردم که با توجه به سابقه قبلی ایشان قبول نکرد و به تامین اجتماعی شکایت کرد
سازمان هم بر اساس ماده 87 ایین دادرسی کار و دستور العمل شماره 17 کار و دادنامه 1720 برگه های رسید پرداختی ما بابت حقوق قبلی و مابقی دریافتی ها را نپذیرفت و ما را به پرداخت 2 میلیون و ... محکوم کرده .
برای اثبات دریافت حقوق و اثبات امضای ایشان چه کار میتونیم انجام بدهیم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در هیات حل اختلاف اداره کار اقامه دعوی کنید