مشاوره حقوقی رایگان - کابینت کار

سلام با یه کابینت کار قرارداد بستیم قرار بود پول چوب هارو من بدم اون 7 میلیون بگیره کار بهم تحویل بده گفت کلا 55 میلیون میشه ولی وقتی ازش فاکتور چوبهارو خواستم متوجه شدم کل قیمتارو بالا زده از چندتا کابینت کار پرسیدم گفتن همش بالا زده کابینتها به منزل من اومده ولی هنوز نصب نشده یه هفته از موعد تحویل گذشته بهم میگه باید پول بیشتری بهم بدی گفت من نگفتم کلا 55 میلیون تو قرارداد نوشتم متری 5.500 وقتی چک کردم دیده اره همون موقع نوشته متری 5.500 و من متوجه نشده بود فاکتورهاش دو تاش دستیه خودش چاپ کرده بدون مهر و امضا یکیش هم مهر داشت زنگ زدم قیمت گرفتم دیدم همون فرد که فاکتورش دستمه داره پایین تر میگه با وجود اینکه تو فاکتور خودش همون موارد بالاتر زده شده به خودش گفتم قبول نمیکنه گفتم دیگه نمیخوام برام کار کنی گفته 64 میلیون بهم بده در صورتی که هنوز کابینتهارو نصب هم نکرده از قبل 35 میلیون بهش دادم 10 میلیون هم از جیب خودم وسیله خریدم برای کابینت
امروز رفتم اتحادیه گفتن وقتی نصب نشده ما نمیتونیم بیایم قیمت بزاریم بعد گفتن که اینجا دنباله کارتو بگیری 4 ماه اینا طول میکشه و اینکه اینجا اشنا داره کار تو راه نمیفته برو شورای حل اختلاف محلتون اونجا زودتر کارت راه میفته و گفتن نباید فعلا کسی دیگه رو بیاری برای نصب کابینت هات
ممکنه راهنمایی کنید بهتره کجا برم و‌ چه اقدامی کنم؟ چون از موعد تحویل کابینت یک هفته گذشته من باید سریع خونه جدید آماده کنم اثاث ببرم
از چه راهی وارد شم که کارم زودتر راه بیفته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید یا از طریق اتحادیه پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و الزام به ایفای تعهد مطرح کنید