مشاوره حقوقی رایگان - بد قولی کابینت کار

سلام من کابینت میخواستم بزنم وقتی براورد قیمت کرد من 80 درصد مبلغ رو واریز کردم اما ایشون فقط 5 درصد از اون مبلغ چوب اورد و بقیه کارو تحویل نداد به بهانه های مختلف 3 ماهه که هر هفته میکنه کار اماده نیست.چوبش گیر نمیاد و....
پیامای ایشونم دارم هم پرداختی که داشتم هم صحبتایی که کردیم و بهونه هاشون.میتونم ازشون شکایت کنم پولمو بگیرم؟قرارداد نداریم و من دیگه نمیخوام ایشون کار بکنه برام.بهش اعتماد ندارم.اگر جزو اتحادیه کابینت کارا نباشه هم میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

زرین تاج ذاکری

سرکار خانم زرین تاج ذاکری :

شما باید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه و یا تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر عضو اتحادیه نبود می توانید از طریق دادگاه طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به مطالبه وجه میتوانید دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید البته در ابتدا توصیه میشود اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه را ارسال کنید تا شاید احتیاج به اقامه دعوا نباشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتوانید فسخ کنید و فقط باید الزام ایشان به ایفای تعهد را از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و در صورت نتیجه نگرفتن
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد را اقامه نمایید
و

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه و یا تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق اتحادیه شکایت کنید و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید خسارت شما قابل پرداخت است و این ارتباطی به اینکه عضو اتحادیه باشد یا خیر ندارد