مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل بموقع کار

باسلام و احترام
اینجانب قراردادی با یک کابینت کار در اواخر برج 4 امسال بستم که کل کار کابینت و کمد دیواری دو واحد را نهایتا تا بیست روز انجام و تحویل دهند و نصف مبلغ پول هر واحد را موقعی ک تمام لوازم و ورق ها و صفحه های آماده برای نصب را آوردند تصفیه و الباقی را بعد از اتمام کار و نبود مشکل تسویه کنم و این قرارداد دوماه قبل از اتمام ساخت ساختمان انجام شد و کارهای جزئی ساختمان در حال انجام بود و مشکلی برای انجام کار ایشان وجود نداشت.
ولی نامبرده کار را بعد از پنج ماه تمام کرد و از تاریخ تحویل ساختمان حدود دوماه و نیم واحد ها خالی و بی استفاده بود تا ایشان کار نیمه رها شده خود را کامل کنن و بااینکه بارها به ایشان یا همکارشان مراجعه و تذکر دادم ک میخواهم واحد را اجاره بدهم بنگاه بابت واحد از مستاجر بیعانه گرفته و اگر ایشان هر روز تاخیر در انجام کار بدن خسارت اجاره روزانه از مبلغ قرارداد کسر میکنم ولی باز نامبرده با بی مسئولیتی وعدم انجام کار حدودا دوماه و نیم واحد دوم و یک ماه واحد اول را باعث شدن خالی بماند و خسارت اجاره ماهانه 21م تومان و در موجود 3/5 ماه بابت دو واحد حدود 70میلیون به اینجانب وارد شد و هم اکنون بااینکه نامبرده حدودا 120م مبلغ کارشون بوده و تا الان 103م دریافت کردن بخاطر این تاخیر در تحویل و انجام کار بین ما مشکل بوجود آمده و ایشان اقدام ب شکایت از بنده نموده اند
من برای خسارت اجاره واحد های مورد اشاره و کنسل شدن قرارداد مستاجر و عدم تحویل بموقع کار کابینت باید چکار کنم و چگونه شکایت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در این مورد حتماً باید قرارداد کار میان شما و آن کابینت کار مورد بررسی قرار گیرد اگر برای تاخیر در تحویل کار در قرارداد وجه التزامی تعیین شده باشد که با آن جبران ضرر و زیان هر روز تاخیر می گویند کار مشکل میشود بدین گونه که دیگر شما هستید که باید ثابت کنید با تاخیر در تحویل کار به شما مثلاً فلان قدر زیان رسیده است و بار اثبات این زیان ها به عهده شماست در فرض مسئله شما حدود 70 میلیون زیان دیده اید بستگی به نظر قاضی دارد میزان ضرر و زیان دوماه خالی بودن این واحدها به چه میزان است که باید در دادخواست ارجاع امر به کارشناس نمایید وقاضی اصولاً با ارجاع به کارشناس مبلغ آن را تعیین می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه یک سوال کلی و در واقع یک پرونده کامل است که بررسی دقیق و سنجیده ای میطلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست حقوقی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارات طبق نظر کارشناسی رسمی اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید