مشاوره حقوقی رایگان - عمل ترمیم بینی

سلام . من سال گذشته عمل ترمیمی بینی جهت چسبندگی سمت راست بینی انجام دادم با همان دکتری که بار اول عملم کردن. اما انقدر برام کوچیک کردن که کلا تنفسم به مشکلخورده . چطور میتونیم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شکایت دفتر خدمات قضایی مطرح کنید دادسرا شروع به رسیدگی مینماید و تحقیقات در خصوص قصور پزشک انجام میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادسرای پزشکی شکایت کنید میتوانید به نظام پزشکی هم شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را در خصوص تقصیر پزشک ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادسرای پزشکی قابل پیگیری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به سازمان نظام پزشکی و دادسرا جرایم پزشکی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بتوانید کاهلی و تقصیر نامبرده را اثبات نمایید