مشاوره حقوقی رایگان - دیه خراب کردن عمل زیبایی بینی

سلام من دوسال پیش عمل زیبایی بینی انجام دادم بعد از چن ماه بینیم افتادگی داشت دوباره رفتم پیش دکترم دوباره عمل کردم اما بازم بینی افتاد رفتم دوباره پیش پزشکم گفت برو شکایت کن چیزی، دستگیرت نمیشه میخام بدونم چقد دیه بهم تعلق میگیره؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید.
اگر به علت قصور پزشکی باشد می توانید دیه بگیرید در غیر این صورت کاری نمیشه کرد.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بستگی به معاینات و نظر پزشکی قانونی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زیاد اما باید کارشناسی شود شکایت کنید تا رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت کنید لیکن میزان دیه بستگی دارد به نظر پزشکی قانونی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اول باید قصور ثابت شود بعد دنبال دیه باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین دیه با بررسی بالینی توسط پزشک قانونی تعیین می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید در دادسرای جرائم
پزشکی شکایت نمایید و باید موضوع شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد