مشاوره حقوقی رایگان - بابت زیبایی

سلام وقت بخیر. من خانمم به پزشک زیبایی مراجعه کرده برای چال گونه. متاسفانه بعد از چند روز درد دوباره به همان پزشک مراجعه کرده و گفتن بخاطر اینکه بد غذا خوردید چنین اتفاقی افتاده. بعد از مراجعه به پزشک دیگه اشتباه از پزشک بوده و بعد از مراجعه به متخصص و معاینه گفتن متاسفانه پزشک اشتباه کرده و باعث شده که از داخل مشکل برا خانمم پیش بیاد و احتمال اینکه بخشی از صورت همسرم سیاه بشه و بمونه زیاده. میخواستم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در شهرهایی که دادسرای جرایم پزشکی می‌توانند به آن مراجعه کنند یا از طریق دادسرای عمومی در سایر شهرها اقدام کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از. دادسرای عمومی در شهرستان‌ها اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشک می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام.
در صورتی ک بتوانید قصور و اشتباه پزی را ثابت کنید در دادسرای رسیدگی به حرایم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت قصور پزشکی به دادسرای جرایم پزشکی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

مثلا می توانید در این خصوص شکایت مناسب ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قابل شکایت است در دادسرای جرایم پزشکی در صورت تمایل تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت خود را در دادسرای جرائم پزشکی از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شکایت خود را مطرح کنید. پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع اگر قصور از ناحیه پزشک باشد رسیدگی می‌شود