مشاوره حقوقی رایگان - قانون اصلاح ماده (13) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

با سلام و درود
بنده جانباز 70% قطع نخاعی و نیاز به مراقب دارم. پس از فوت پدر، مادرم از تامین اجتماعی مستمری دریافت میکند.
آیا امکان دارد مادرم که مراقب بنده است به استناد بند زیر از بیمه تکمیلی بنیاد شهید استفاده نماید؟ واردین به چه معناست؟!

ب- با اجرای حکم این ماده خدمات بهداشتی و بیمه درمانی مکمل آزادگان، جانبازان، ایثارگران شاغل و غیرشاغل، بارنشسته و افراد تحت تکفل آنها و واردین، همسران و فرزندان شهدا بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است.(قانون اصلاح ماده (13) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر با توجه به اینکه مادر شما مستمری بگیر هست امکان تحت تکفل قرار دادن وی وجود ندارد