مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام من در حین عقد به همسرم حق طلاق دادم و مهریه ایشان 500 سکه است و در سال اول ازدواج منزل مسکونی ام را به عنوان کادوی تولد به نامشان زدم . متاسفانه در پنج سال زندگی مشترک همسرم به هیچ عنوان در امورات زندگی زناشویی و خانه داری تمکین نمیکند و چندباری که خیلی جدی با ایشان برای طلاق صحبت کردم مدعی و خواهان کل مهریه و نفقه و اجرت المثل میباشد لطفا راهنمایی کنید چون ادامه زندگی با ایشان برای بنده امکان پذیر نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با حق طلاق وکالت از همسر هود را مطلقه کنید اما ابتدا باید تکلیف حقوق مالی شما مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر منزل هبه بوده حق استرداد آنرا دارید