مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام ببخشید من در قبال 400 عدد مهریه میخواهم حق طلاق را بگیرم ... همسرم هیچ چیز دیگه ای نداره ... آیا این کار به نفع من هست یا خیر؟
..شوهرم مشکل اعتیاد داره،

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
خودتون بهتر از هرکسی شرایط خودتون رو میدونید
ولی یک نکته اینکه
برای وکالت طلاق دقت کنید که متن اون رو دفترخونه چطور تنظیم میکنه
این خیلی مهمه چون خیلی از وکالتنامه های تنظیمی با توجه به متن تنظیمی عملا کارایی ندارد و زوجه عملا نمیتواند اقدامی کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که دوست داشتید می توانید توافق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید بستگی به شرایط شما دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ دارید توقیف کنید . در غیر این صورت بخشی از مهریه را ببخشید و مابقی را مطالبه کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تشخیص نفع و ضررش بر عهده خودتونه و بستگی به شرایط زندگی تون داره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر هیچگونه مال و اموالی ندارد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی همسرتان هیچ مالی ندارد پس قاعدتا بخشیدن مهریه سود یا ضرری برای شما ندارد . در هر حال مختارید .