مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد و پرداخت مهریه همسر قبلی

سلام
آقایی هستن که حدودا 25 سال هست ازدواج کردن و 2 فرزند دختر با سن های 24 و 17 دارند
ایشون ازدواجشون کاملا سنتی بوده .
به تازگی به دختر خانمی علاقه مند شدن و عاشقش شدن.دختر خانم مجرد هست و 31 ساله. اقا 50 ساله هستن.
همسرشون متوجه این موضوع شده و درگیری خانوادگی پیش اومده و حتی به اون دختر تهمت نامشروع زدند و با آبروش بازی کردند .
این آقا تصمیم دارند که با دختر خانم ازدواج کنن
اما مسئله ای که هست نمیدونن که میتونن همسر دوم اختیار کنن یا خیر ؟ اجازه همسر اول نیازه ؟
و اگر بخوان که همسر اول رو طلاق بدن باید اموالشون رو بجز مهریه ایشون به همسراول بدن یا خیر ؟
درخواست طلاق باید از طرف زن باشه یا مرد؟ که اموالشون از دست نره .
ممنون میشم دقیق راهنمایی کنین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اجازه همسر اول نیاز است بدون اجازه اگر انجام شود به زن قانون حق طلاق داده می شودوتمامی حقوق مالی ایشون باید پرداخت شود مثل نفقه .مهریه واجرت المثل .بابت تنصیف دارایییباید طلاق به درخواست مرد باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
ازدواج بدون اذن همسر اول و دادگاه برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند