مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده

سلام. من در تاریخ 1400/08/29 مبایعه نامه خرید مالکیت مغازه ای رو انجام دادم که سرقفلی اش را داشتم و مغازه در تصرف اینجانب هست. قولنامه سه ماهه با قابلیت تمدید یک دوره سه ماهه دیگر بود که تاریخ دوره اول تنظیم سند در 1400/11/30 بود که چون تمدید شد در قسمت توضیحات قید شده
تاریخ تنظیم سند تا تاریخ 1401/02/20 تمدید میگردد .
سوال من این هست آیا برای حاضر شدن در محضر و گرفتن عدم حضور فروشنده ( سند را آماده نکرده به علت اینکه هنوز موفق به گرفتن پایان کار شهرداری نشده ) چه روزی باید در محضر حضور پیدا کنم ؟
سوال دومم این هست که چون محضر دار دوست صمیمی فروشنده هست احتمال خیلی زیاد عدم حضور نمیده و میگه قانونا الزامی وجود نداره، لذا از انجاییکه پول من حاضره و فروشنده سند آماده نکرده اگر محضر عدم حضور نده چکار باید بکنم !
تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در روز مقرر بروید با شهود هم بروید و گواهی عدم حضوز بگیرید.