مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف

با سلام و درود خدمت زحمتکشان حرفه حقوق و وکلای گرامی... پدر اینجانب چندین سال پیش متواری شدند و کماکان نیز مفقودالاثرند.. از دادگاه حقوقی حکمی صادر شده که مطابق این حکم باید تمامی اموال پدر تا زمان موت فرضی به تسلیم و تصرف من و خواهرم که وارث پدر میباشیم درآید... پدرمان از سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح 27ماه حقوق طلب داشت که مطابق حکم مذکور میبایست سازمان فوق این مطالبات را سه سال پیش به ما پرداخت میکرد و با پیگیریهای من و خواهرم چند روز پیش پرداخت نمودند.. حال باتوجه به اینکه مبلغ مطالبات 53میلیون است و مداقه در اینکه نسبت به تورم سالیانه از ارزش این مبلغ نسبت به سه سال پیش کاسته شده آیا میتوان درخواست اجرت المثل ایام تصرف را نمود؟؟؟ اگر جواب مثبت است آیا باید دادخواست بدهم یا از همان شعبه اجرا کننده حکم، درخواست نمایم؟؟ ضمنا اجرت المثل این مبلغ بابت سه سال چقدر است؟؟ هزاران درود.......

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اولاً اطلاعات حقوقی خوبی دارید دوماً اجرت المثل صحیح نیست بلکه خسارت تاخیر در این خصوص صحیح می باشد در ثالث بله می توانید اما باید درخواست جداگانه ای ارایه دهید آنهم به دادگاه محل خدمت پدر محترمتان