مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به وسیله عکس. فیلم و صدا

سلام. من یه رفیقی دارم (دختر) که قبل از نامزدی گوشی یکی از اقوامش دستش بوده و عکس های خصوصی زیادیم توش داشته پسره حالا گوشی رو پس گرفته و دختره یادش رفته عکس و فیلم هارو پاک کنه پسره حالا گیرداده یا عکس هارو به مامان و نامزدت نشون میدم یا خودت یجوری خودت رو خلاص کن میش راهنماییم کنین که چطوری میتونم به دختره که رفیقمه (همکلاسی) مه کمک کنم

پاسخ ها :

صادق محمدي فارساني

صادق محمدي فارساني :

سلام
حتما حتما حتما شکایت کیفری نمایید با وکیل مشورت نمایید می توانید با بنده تلفنی مشاوره بگیرید 09124243393

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است