مشاوره حقوقی رایگان - خرید غیر مجاز اینترنتی از کارتم

سلام خسته نباشید
حدود چهار ماه پیش پیامک اومد مبلغ 7میلیون تومان از کارتم کسر شد بدون اطلاع من شکایت کردم پرونده رو ارجاع دادن پلیس فتا پول رفته بود به یه حساب که اون حساب رو مسدود کردن حساب برای کسیه که پلیس میگفت اصلا معلوم نیست کیه پیداش نیست بعد از مدتی چندین حساب دیگه که کسی از حساب اولی مبالغی رو به اون حسابا انتقال داده بود نیز مسدود شد و در همون اوایل گویا از من خواسته شده برم دادگاه از طریق ابلاغ احضاریه ولی من متوجه نشدم و نرفتم چند روز پیش قرار منع تعقیب صادر شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما با توجه به دلایلی که دارید باید نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض کنید