مشاوره حقوقی رایگان - فروش طلای دست دوم که بصورت امانت نزد من بوده

سلام و خسته نباشید. بنده از مادر خانم طلای دست دوم گرفتم و زنم بدن اجازه آنها را برده فروخته این طلاها بصورت امانی نزد من بوده که مادر خانم دادشم پول من را پس بده وبد طلا ها رو ببره الان زن بنده بدون اجازه آنها رو برده فروخته آیه کار همسر من جرم میشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله به جرم سرقت می توانید شکایت کنید