مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن انگشتر امانتی

انگشتر امانتی که نزد ما بوده گم شده است . چه اقدامی باید کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید عین همون رو به ید و تحویل دهید یا اینکه قیمتش رو پرداخت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تماس با پلیس 110 بعد شکایت به دادسرا مبنی بر مفقود شدن انگشتر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
تا ببینیم علیه شخصی می‌توان اقدام کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تقصیری نبوده مسولیتی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام مفقودی کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاید . شما مکلف به بازگرداندن عین یا مثل یا قیمت ان هستید

یک وکیل :

وفق قاعده لیس علی الامین الا الیمین مسیولیتی متوجه امین نمی باشد و بار اثبات بر عهده صاحب انگشتر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید خسارت ان را به شخص امانت گذار پرداخت نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

باید عین مال یا در صورتی که امکان نداشته باشه قیمت آن را بپردازید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب یاد امین ya ما نیست مگر اینکه سعدی و تفریط کرده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عین یا قیمت را باید تهیه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امین در صورت تقصیر مسوول جبران خسارت است .
اگر عاریه بوده و انگشتر از جنس طلا یا نقره بوده است در هر حال مسوول جبران خسارت هستید .مثل یا قیمت را باید پرداخت نمایید .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

معادل آن یا قیمتش را باید پرداخت کنید