مشاوره حقوقی رایگان - ماموران لباس شخصی

باسلام
بنده حدود چندسالی هست که متادون مصرف می کنم، اما امسال بخاطر تحریم ها مرکز درمان از دادن شربت متادون خودداری می کنن یا واقعا ندارند، منم مجبور شدم برم کمی تریاک تهیه کنم که یک آدرس خیلی دوری خارج شهر بهم دادن جای واقعا وحشتناکی بود همینطور مشتری ميومد می رفت ماشینو پارک کردم رفتم برگشتم دیدم چند نفر جلوی ماشينم وایسادن ترسیدم برگشتم بعداز کلی دل دل کردن رفتم سمت ماشین سوار شدم ماشینو روشن کردم که یهو به سمت ماشین هجوم آوردند که به ايستم منم ترسیدم خفتم کنن به حرکت ادامه دادم اونا هم با سنگ به ماشينم حمله کردن، آیا مامور بودن یا می توانند برام مشکل درست کنن هیچ لباس مامورهارو هم نداشتن
توروخدا جواب بدین من با ماشین کار می کنم فکرم درگیره

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
هرگز ماموران اینطور برخورد نمیکنن
مامورین ولو لباس شخصی مجهز به سلاح هستند که در صورت لازم میتونن از سلاح استفاده کنن و احتیاجی به زدن سنگ و ... ندارند .