مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به محکومیت پرداخت اجرت المثل ایام تصرف ملک

سلام. وقت بخیر
با حکم ماموریت یک هولدینگ خصوصی، از تهران به یکی از استان های شمالی کشور مامور به خدمت شدم و در ملکی که معرفی کرده بودند به همراه همسر و فرزندم ساکن شدیم. (مکتوب است) بعد از دو سال فردی به دادگاه رشت مراجعه و درخواست خلع ید و تصرف از ملک مذکور را ارائه کرد. بعدا متوجه شدم ملک فوق در یک قرارداد همکاری - تجاری بین شرکتی که من در آن کار میکنم و فردی که به تازگی فوت کرده است به عنوان آورده طرفین (به همراه 5 ملک دیگر) برای مدت نامعلومی مورد توافق قرار گرفته است و اکنون فرد ثالث ملک خود را طبق قانون میخواهد
تمام مستندات را به دادگاه دادم و متهم به چیزی نشدم ولی خلع ید صادر شد و تخلیه کردم
حالا اون مالک رفته به جای شرکت از من شکایت کرده و درخواست اجرت المثل سنگینی کرده
ملک مسکونی قدیمی رو اول بازسازی کرده کامل، بعد تغییر کاربری داده به اداری، بعد از 10 ماه کارشناس برده که ملک فعلی رو کارشناسی کرده ! من اعتراض کردم و قاضی در کمال تعجب نپذیرفت و حتی هیئت کارشناسی هم نگرفت و رای صادر کرد.
الان در مرحله اعتراض هستم
آیا می تونم به نظریه ناظر که خلاف است و باعث حکم غلط شده اعتراض کنم ؟ (حقیقتش پول برای وکیل هم ندارم)

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام ابتدا اینکه شرکت متبوع شما باید در این دعوا بعنوان خوانده طرف دعوی قرار میگرفت که چنین نشده است زیرا مسولیت پرداخت اجرت المثل در تحلیل نهایی باشرکت متبوع شماست باید تقاضای ارجاع امر به هیات کارشناسی سه نفره بدهید و البته به این موضوع نیز اشاره نمایید که مسئول پرداخت شرکت است که طرف دعوا واقع نشده است مطلبی که نباید فراموش کنید اینکه مفاد قرارداد طرفین شامل شرکت و دو طرف دیگر باید حتما توسط وکیل بررسی گردد چه بسا از مفاد این قراردادها دفاع مناسبی برای شما پیدا شود پیشنهاد میکنم مشاوره حضوری در شهر خودتان با در دست داشتن مدارک و مستندات با وکیل دادگستری داشته باشید.