مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

از شوهرم برای ضرب جرح و توهین افترا شکایت کردم . حالا شوهرم رفته شکایت کرده ک برج 8 سال قبل من سقط جنین کردم توسط مادرم . در صورتی ک سونو و گواهی قبل و بعد سقط موجود هست ک سقط به دلیل پوچ بودن باداری بوده . حالا جلسه رسیدگی به این اتهامی ک من زده نزدیک به برج 5 هست. من قبل از این زمان میتونم از خودم دفاعی داشته باشم یا باید صبر کنم تا چندماه دیگه جلسه دادرسی ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه رسیدگی می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید در جلسه رسیدگی حاضر شوید و از خود شخص یا توسط وکیل دفاع نماید موارد
به موارد مختلفی می توان استناد نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دفاعیات خود را مطرح کنیدباید منتظر جلسه دادرسی باشید