مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت پدر

آیا نپرداختن نه ماه نفقه فرزند و قطع یکسال و سه ماه بیمه فرزند خود که با این کار بنده را متحمل هزینه های سنگین کرده و تمام نسخه ها موجود میباشد, عدم علاقه فرزند به زندگی به پدر نامه مشاوره معتمد دادگاه مربوط به نه ماه پیش مبنی بر اینکه به صلاح کودک نیست که با پدر ملاقات طولانی داشته باشد ولی دو جلسه متوالی دادگاه قاضی زمان ملاقات یکروزه را به چهار ساعته تقلیل داده همچنان نیز تحت نظر همان مشاور هست و نیز پیامی از شوهر که خودش نیز چند جلسه مشاور رفته و به نظرش به خاطر روح و روان و آینده دخترمون خواسته که حضانت فرزند را به من بسپارد و نیز اینکه نامه های کلانتری به مدت سه ماه هفته ای یکبار داریم که صورتجلسه آنها مبنی بر اینکه پدر حاضر نشه جهت تحویل فرزند و اینکه علت مراجعه به آنجا را عدم تمایل فرزند برای ملاقات با پدر ذکر شده است. و نیز سرباز فراری بودن پدر آیا میتواند برای دادگاه قانع کننده باشد که از انتقال حضانت به پدر خودداری شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلب حضانت بر اساس رای دادگاه و نظر قاضی بر اساس ادله شماست و نمیتوانیم قطعا نظر بدهیم