مشاوره حقوقی رایگان - استرداد فرزند

سلام همسر سابق بنده الان یکساله خلع حضانت شده از طرف دادگاه اجرایه براش صادر شده ولی بهر عنوان خود را مخفی میکند و از دادن بچه خودداری میکنه من از چه طریق میتوانم التزام به این کارش بکنم منظورم در دادگاه کیفری میتوان ادعای استرداد بچه رو بکنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به دادگاه خانواده اعلام کنید اقدام لازم صورت خواهد گرفت...در صورت تمایل نیز می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل