مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مال مادری و نفقه دختر

من فاطمه نجفی اطاقوری 34ساله سوال حقوقی دارم
مادرم سال61 از دایی ام زمین باغ چایی در اطاقور لنگرود روستای ... به عنوان ارث پدری گرفت که خودشون سال 82 فوت شدند بیست سال من از پدرم خواستم که تکلیف این زمینو مشخص کنن که حق مادری منه ولی ایشون بیست ساله نمیگن چیکار کردن دیروز به من میگن نصفش رو فروخته من خودم شخصا مدرکی ندارم ولی خانواده مادری ام حاظرن شهادت بدن که این زمین مال مادرم بوده و نفروخته و همینطور اهالی محل ما چهار تا برادر و دو خواهریم که متاسفانه همشون به من قبلا امضا دادن که واگذار کردن با رضایت خودشون این زمینو به من اما اون برگه ها رو از من دزدیدن که متاسفانه هنوز نتونستم اون کاغذو پیدا کنم پدر بنده ازدواج کردن و با همسرشون وارد زمین مادری من شدن و بهره برداری میکنن وهیچ پولی هم به من نمیدن من یه دختر مجردم 34 ساله ام که پدرم بازنشسته اموزش و پرورش بوده که مخارج منو هم تامین نمیکنه و حتی امنیت جانی ندارم وقتی حق مادری ام رو درخواست میکنم با برخورد شدید مواجه میشم اون زمین بنام مادرم بوده اما من مدرکی در حال حاظر ندارم ولی پدرم به من گفتن نصفش رو فروختم ولی اصلا توضیح نمیدن چطوری با کدوم مدرک و به چه کسی در واقع علنا حق مادری من با این شرایطی که برام به وجود اومده داره پایمال میشه

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً ضمن حفظ آرامش روحی در جهت احقاق حق شما مواردی هست که مجال آن در اینجا میسر نیست لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی ندارید بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید