مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف اموال غیر منقول مرحوم مادرمان

با عرض سلام.
بعد از فوت مادرمان در 12 تیرماه ، اموال ایشان شامل وجوه نقد و مقداری طلا در اختیار خواهرمان قرار گرفت و ایشان علی رغم وصیت مادر تابحال نه اقدام به خیرات کرده است و نه آنها را بین ورثه تقسیم کرده است.
آیا این روش خواهرمان درست است؟ از همه مهمتر اینکه خواهر ما تاکنون آمار درستی نیز از این اموال ارائه نداده است.
با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر کدام از ورثه میتوانند درخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایند