مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

با سلام و عرض ادب
مادر بنده یک زمین زرارعی به همراه 2 برادرش به ارث برده و تقریبا 38 ساله که زمین در دست برادر ها بوده و حق و حقوق خواهرشان را نداده اند. 10 سال پیش مادرم فوت کردند و ما که 2 خواهر و 2 برادر هستیم. موضوع زمین را پیگیری نکردیم. الان به دلایلی قصد داریم که حق و حقوق مادرمون استیفا کنیم. لطفا راهنمایی بفرمایید. قبلا از لطف شما کمال تشکر داریم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تقسیم ترکه بر اساس گواهی انحصار وراثت دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست سهم الارث مادر از ماترک پدرش را به طرفیت دایی ها و خاله ها بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق و حقوق و اجاره المثل زمین قابل وصول است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اجرت المثل ایام تصرف به میزان سهم الارث مادرتان را درخواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر اخذ اجرت المثل ایام تصرف میتوانید تقسیم ترکه وفروش انرا نیزدرخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انحصار وراثت و دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید
اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم ترکه و اجرت المثل تصرف بصورت مجزا مطرح نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

انحصار وراثت خودتون و مادرتون رو تحصیل کنید و دادخواست تقسیم ترکه بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سند دارد دادخواست‌ خلع ید مشاعی همچنین اجرت المثل ایام‌تصرف قابل مطالبه است.اگر سند ندارد رفع تصرف عدوانی...

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت پدربزرگ را مطرح نمایید
و سپس درخواست انحصار وراثت مادر را مطرح کنید
و بعد دادخواست تحریر ترکه و
تقسیم ترکه را مطرح کنید

و شما میتوانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت متصرف اقامه کنید