مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تضمین از اشخاص حقیقی

با سلام، ما برای اعطای نمایندگی به مغازه دارها نیاز داریم تا از اون ها یک تضمین معتبر دریافت کنیم که در صورت عدم وصول مطالباتمون بتونیم از محل تضمین مطالباتمون رو وصول کنیم.
قبلا ماشین شخص رو به نام می زدیم و به همون میزان برای طرف اعتبار ایجاد می کردیم و اجناس رو ارسال می کردیم
اما این کار هم هزینه زاست و هم برای شهرهای دور دردسر داره
امکانش هست که ماشینش رو تو رهن ما بزاره؟
اگر امکانش هست به چه صورت باید این کار رو انجام بدیم؟
و این که آیا می تونه ماشینی که تو رهن ما هست رو بفروشه یا خیر؟
در آخر هم اگر راه بهتری برای گرفتن تضمین با این شرایط موجود هست ممنون می شم راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

رهن در دفتر اسناد رسمی انجام میشود و بعد از انعقاد قرارداد بدون اجازه مرتهن قابل فروش نیست