مشاوره حقوقی رایگان - تضمین تخلیه در تاریخ انقضا اجاره

در قرارداد اجاره سال جدید که برای دهمین سال تجدید میشود چه تعهدی از مستاجر در متن قرارداد اخذ شود که در تاریخ انقضا اجاره تخلیه نماید و تخلف ننماید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هیچ تضمینی با این کیفیت وجود ندارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا باید تخلیه نمایند چک تضمین تخلیه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در قرار داد شرط نمایید و
ضمانت اجرا زیاد
در صورت عدم تخلیه تعیین نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همین نکته را طبق توافق طرفین با حضور دو نفر شاهد مرد ضمن عقد شرط کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

چک تخلیه اخذ کنید و برای هر روز تاخیر در تخلیه وجه التزام معیین نمایید ، با پایان یافتن موعد اجاره میتوانید دستور تخلیه بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید در قرارداد شرط وجه التزام بگنجانید به این نحو که در صورت عدم تخلیه در تاریخ اتمام قرارداد به ازاء هر روز تاخیر در تخلیه مستاجر متعهد و ملتزم به پرداخت مبلغ مشخصی به مالک باشد و مالک حق دارد این مبلغ را با ودیعه تهاتر کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جریمه یا وجه التزام روزانه سنگین پیش بینی کنید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

درود بر شما - نیازی به اخذ تعهد نیست و قانون از موجر حمایت می کند لیکن براساس ماده 3 قانون روابط موجر و مستاجر 1376 ، دوشاهد می بایست ذیل قرارداد را امضاء کنند تا بتوانید دستور تخلیه را ظرف مدت یک هفته و بسرعت از شورای حل اختلاف حوزه ملک بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد می توانید خسارت تعیین کنید