مشاوره حقوقی رایگان - تضمین ملکی

با سلام و احترام. بنده می خوام مبلغ 500میلیون تومان در زمینه طلا سرمایه گذاری کنم طرف مقابل می گوید 4برابر مبلغ تضمین ملکی می دهد و حاضر است در محضر قرارداد ببندد خواستم ببینم تضمین ملکی به چه صورت است و چه مواردی باید در قرارداد ذکر شود تا در آینده به مشکل نخورم،این شکلی معتبرتره یا اخذ چک صیادی یا هردو،با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینگونه قرارداد ها ربا محسوب می شود و از نظر قانونی قرارداد باطل است و از نظر کیفری نیز مجازات دارد.
اگر قصد خرید طلا دارید می توانید از طریق بورس صندوق های طلا سهم بخرید و در خرید و فروش طلا سرمایه گذاری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ربا می‌باشد و قانون شما را حمایت نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع نیاز به بررسی و توضیحات تکمیلی دارد