مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خانه باغ، استخر، درب ورودی و درختها

سلام هفته پیش اداره جهاد خانه باغ استخر درب ورودی و حدود 10 اصله درخت منو تخریب کرد. الان دارم نسبت به تامین دلیل اقدام می کنم و از طرف دیگه می خوام برم دنبال اخذ مجوز خانه باغ. شکایت رو می خوام بگذارم برای بعد اگه مجوز دادند شکایت نمی کنم و الا میرم دنبال شکایت. نظرتون چیه؟ آیا اونا هزینه لودر و 18 چرخ رو هم از من می گیرند؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. با توجه به اینکه جوازنداشتید تخریب کرده? اگر این طور باشد ،شکایت شما دلیلی ندارد و رد می شود.