مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا توسط جهاد

سلام
زمینی به متراژ 412 متر دارم، چسبیده به بافت ده
تمام امکانات اب برق گاز و داره، 30 تا درخت 15 ساله دارم دورتا دور، به شعاعه 10 متری همه ساخته شده، به علت کرونا ورشکست شدم امکانه اجاره منزلم دیگه تو تهران ندارم، تمامه داراییم و یه خونه 40 متری ساختم تو زمینم بدونه اینکه حتی یه درخت و جا به جا کنم، حالا جهاد دوبار بهم اخطار داده که تخریب میکنیم، خودمم بومی هستم و پدر و مادرم اهل همینجا، خودمم با خانواده تو خونه ساکن شدم ، چی کار باید بکنم، دیگه هیچیم برا از دست دادن ندارم

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

وفق مقررات و ضوابط جهاد کشاورزی در صورت تغییر کاربری اقدامی شود و مسائل گفته شده توجیه ندارد.