مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری در ملک مشاع

سلام من مالک طبقه سوم از یک ساختمان مسکونی سه طبقه در تهرانسر هستم با سند دو دانگ مشاع از کل عرصه و عیان مالک طبقه اول و دوم هم فرد دیگریست که او هم دو سند دو دانگ مشاع دارد. حدود پانزده سال است که نامبرده بدون اجازه و رضایت از من 36متر از طبقه همکف را تغییر به تجاری داده
و ظاهرا سند هم گرفته. این امر بدون امضای من چگونه ممکن است؟ من آیا الان میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. اینکه ایشون چطوری در این ملک کاربری تجاری گرفته یه بحثه، و اینکه بدون موافقت شما این کارو کرده یه بحث دیگری است. در خصوص بخش اوّل که توضیحی ندارم و مربوط میشه به معجزات شهرداری‌ها. اما در بخش دوّم، هرگونه تصرف مادی در ملک مشاع باید با موافقت همه شرکا باشه.
دوّم. بله شما میتونید هم در قالب کیفری هم حقوقی شکایت و مطالبه حق کنید.
سوّم. نوع دعوایی که میتونید مطرح کنید بستگی به شرایط داره و اگر تمایل دارین چنین کاری بکنید پیشنهاد می کنم قبلش با یک وکیل دادگستری مشورت حضوری و ترجیحاً با وکالت او، اقدام کنید.
موفق باشید