مشاوره حقوقی رایگان - سلام بابام 15 میلیون بدهکاره حکم جلبشو گرفتن فرستادنش زندان چه کاری از دستم بر میاد بیارمش بیرون

با سلام بابام 15 ملیون بدهکاره حکم جلبشو گرفتند فرستادنش زندان چه کاری میتونم بکنم بیارمش بیرون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر حکم قطعی شده و پدرتان مهلت تقاضای اعسارش باقی مانده تقاضای اعسار با معرفی شهود لازم و واجد شرایط از محل زندان بدهد تا قسمتی از بدهی اش تقسیط گردد در غیر اینصورت بدهی اش را بپردازد تا از زندان آزاد گردد .

یک وکیل

ادامه از متن قبل _ چونکه پدر شما در حال حاضر در زندان به سر می برد لذا تقاضای اعسار ایشان مهلت ندارد و می تواند از زندان تقاصای اعسار بدهد و صرفا باید جهت رسیدگی به اعسارش و آزادی از حبس تامین بسپارد لذا قسمتی از پاسخ متن قبل که با پاسخ دوم در تناقض است بدینوسیله تصحیح می شود .

سیدی     بی بی زهرا

سیدی بی بی زهرا :

استان :

سلام ميتونيد دادخواست اعسار بدهيد

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام نسبت به تادیه مبلغ محکوم به اقدام فرمایید.