مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره و تهدید و دخالت مشاور املاک

وقت شما بخیر
در سال 1400 ملکی را اجاره کردیم. مبلغ اجاره 6 ماه اول یکجا در قالب یک چک، همزمان با امضای قرارداد و مبلغ 6 ماه دوم هم یکجا در دی ماه پاس شد. چک ضمانت تخلیه هم در دست مالک است. ملک هم مشکلات زیرساختی زیادی داشت. صاحبخانه فقط از طریق مشاور املاک با ما در ارتباط بودند. از 1 ماه قبل از اتمام مدت اجاره اعلام کردیم تمایل داریم اجاره نامه تمدید شود. با تمدید موافقت کردند. مبلغ اجاره با نرخ مصوب 25٪ افزایش آماده هست. چند بار به صاحبخانه پیام فرستادیم و شماره حساب و کارت خواستیم برای واریز مبلغ اجاره. ولی به خاطر کارشکنی مشاور املاک جوابی از صاحبخانه دریافت نکردیم. نظر مشاور املاک افزایش مبلغ اجاره طبق قیمت روز هست، یعنی دو برابر مبلغ سال قبل و افزایش 100 درصدی. مشاور املاک تهدید کرد اگر با این میزان افزایش موافق نباشیم، چک ضمانت تخلیه را برگشت میزند. صاحبخانه اعلام کردند وکالت ملک دست مشاور املاک است. ولی اجاره نامه سال قبل با نام خود صاحبخانه امضا شده است و کد رهگیری هم دارد. خواستم از شما راهنمایی بگیرم ما برای تمدید ملزم هستیم با مشاور املاک طرف بشیم؟ چگونه برای تمدید اقدام کنیم؟
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شکایت از مشاور املاک افزایش اجاره بها تمدید اجاره موجر مستاجر اجاره