مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج همسر از کشور

سلام. من و همسرم مقیم ترکیه هستیم.
همسرم پاسپورت اولش رو قبل از ازدواجمون با اجازه پدرش گرفته بود و آخر امسال انقضای پاسپورتش بود. امسال که تنها به ایران رفته بود من پیشنهاد دادم که همونجا پاسپورتشو عوض کنه که اینجا اسیر سفارت نشیم.
چون به اجازه همسر یا دادستان نیاز هست. اقوام محبت کردن با پیگیری اجازه خروجش رو از دادستان گرفتن که پاسپورتش رو میگیره راحت.
سوالم این هست که با این پاسپورت جدید مثل همه موارد تا 5 سال میتونه مرتب به ایران سفر کنه و خارج بشه؟ یا دادستان خروج رو برای 1 بار میزنه و سری های بعد برای خروج توی مرزهوایی به مشکل میخوره؟
چون در صورت دوم باید از سفارت رضایت نامه بگیرم براش.
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً حکم قضایی برای یکبار خروج صادر خواهد شد موضوع را به مراجع ذیصلاح پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولاحکم قضایی برای یکبار خروج صادر میشوذ