مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه اجازه خروج همسر از ایران

سلام، خسته نباشید. در ایران برای تعویض پاسپورتم به اجازه خروج از طرف همسرم نیاز دارند. همسرم ایران نیستند و ماه دیگر چند روزی ترکیه هستیم. آیا در ترکیه میتونند وکالت نامه بدن که من بتونم با استفاده از وکالت نامه، در ایران پاسپورتم را تعویض کنم؟ آیا برای این که همسرم در ترکیه وکالت نامه به من بدن، من از ایران باید فرم خاصی را از پلیس 10 با خود به ترکیه ببرم یا نه؟

پاسخ ها :

اجازه خروج همسر از کشور تعویض پاسپورت پاسپورت اجازه خروج زن از کشور خروج از کشور گذرنامه