مشاوره حقوقی رایگان - راهكاری برای نرفتن به پزشک قانونی برای طلاق

سلام حدودا ٨ سال پيش نامزد كردم و صيغه بوديم بكارتمو از دست دادم و جدا شديم الان ٤ سال رابطه ای نداشتم
با آقايی عقد دائم هستم و رابطمون دخول كامل نبوده و نيمه خيلی كم بوده ايشون اطلاعی ندارن از اينكه بكارت نداشتم الان ميخوان طلاق بگيرن من چيكار ميتونم كنم كه پزشك قانونی نرم؟ پزشك قانونی رابطه دخول نميه رو متوجه ميشن و امكانش هست بگن بكارت توسط ايشون از بين رفته؟ آخرين رابطمونم ٧ ماه پيش بوده
تورو خدا كمكم كنيد آبروی خانوادم در خطره

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

♦️ پزشکی قانونی تنها 3 روز پس از رابطه جنسی میتواند هویت مرد را تعیین کند

♦️ اگر شخص باکره باشد؛ در این حالت تا 15 روز تعیین دقیق تاریخ ازاله بکارت امکان دارد،
تا 30 روز میتوان به صورت تخمینی زمان واقعه را حدس زد ،
بیش از 30 روز تعیین زمان ازاله بکارت ممکن نیست . همچنین تا 48 ساعت میتوان شخصی که موجب زوال بکارت شده است را مشخص کرد.بنابراین مشخص نمیشود بکارت توسط چه کسی از بین رفته مگر با شواهد دیگری غیر از معاینه معلوم گردد