مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از همسرم

سلام خسته نباشید من 5ساله عقد کردم و من بچه اردبیلم ولی شوهرم مشهد و یه سال و خرده ای از نامزدم خبری نیست و به من سر نمیزند و درخواست طلاق رو بهمن ماه دادم و از نفقه هم محکومش کردم ولی من تو دادگاه گفته بودم باکره ام از ترس خونوادم و همین که خجالت میکشیدم بگم نیستم و امروز منو بردن ازمایش باکره بودن رو مشخص کنن و فک کنم معلوم شد که نیستم و گفتن جوابش رو هفته بعد خودمون میفرستیم الان من باید چیکار کنم خیلی میترسم و هر دفعه تو دادگاه اقا نمیاد و میگه طلاق توافقی و مهریتو ببخش تا بیام و منم گفتم باشه میبخشم به شرطی که بیاید و طلاق توافقی بکنیم ولی اسم طلاق توافقی رو از دوسال پیش گفته و هردفعه هم میگه میام ولی نمیاد اردبیل. حالا من باید چیکار کنم و دادگاه بعد از باکره نبودنم چه حکمی میده تورو خدا جوابمو بدید خیلی استرس دارم و حالم بده یعنی بخاطر باکره نبودنم دوباره باید همه مراحل رو انجام بدم و دوباره منو میفرستن برای کار از نفقه و اینا. توروخدا جوابمو بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

باکره نبودن ترس ندارد . کل مهریه به شما میرسد . اما صدور حکم طلاق بستگی به تشخیص قاضی دارد درصورت تمایل تماس بگیرید