مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
ببخشید سوالم اینه من یک سال و سه ماهه عقد کردم و الان حدود 4 ماهه به شدت به اختلاف خوردیم اختلاف فرهنگی خانواده ها و اختلاف رفتاری و اخلاقی و الان تو قهر هستیم و طبق اخرین تماس از ایشون عدم تمایل ادامه زندگی بود حالا یا قصدشون جدیه یا قصدشون ترسوندن ...
سوالم اینه من کلی سرچ کردم و فهمیدم درخواست طلاق از طرف زوجه خیلی نتیجه گرفتن ازش سخته حالا من صبر کنم که آقا درخواست طلاق بدن یا خودم درخواست بدم
سوال بعدیم اینه که طبق سرچ فهمیدم در صورت باکره بودن دادگاه ارجاع میده به پزشکی قانونی تا باکره بودن تائید بشه حالا در صورت باکره نبودن در دوران عقد حکم چیه??? مهریه کامل تعلق میگیره??? در صورت باکره نبودن هم دادگاه به پزشکی قانونی میفرسته???

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام درصورت عدم تمایل به زندگی هردوطرف می توانید توافقی جدا شویدددر عیر اینصورت می بایست دلایل محکمی برای طلاق داشته باشید توصیه اکید بنده این هست از وکیل باتجربه استفاده کنید و برای ازمایش دادگاه ارجاع میدهد به پزشکی قانونی

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درصورت با کره نبودن کل مهریه تعلق می گیرد وبا توجه سوالات عدیده حتما با یک وکیل صحبت داشته باشید تا خوب راهنماییتان کنند.