مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه ام که مستثنیات دین شناخته شده و خرید خانه ای دیگر

زن من 3 سال پبش طلاق گرفت فقط یک خانه 100 متری در جنوب شهر باقی ماند برام که یکبار توسط زنم و دوبار دیگر هم مشخص نشد کی سرقت کرده ولی ظن همه به زنم و خانواده اش هست ایا میتوانم منزل را بفروشم و خانه ای دیگر بخرم از مستثنیات دین خارج نمیشود

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

مطابق با قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، پول ناشی از فروش مستثنیات دین هم جزو مستثنیات محسوب می‌گردد مگر با آن پول عمل دیگه‌ای انجام بدهید، مثلا برای خرید خودرو اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بفروشید و منزل دیگری خریداری کنید مستثنیات دین محسوب می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مجدد با همان پول خانه بخرید مشکلی نیست